• +38934325632
 • ta_olimpia2003@yahoo.com
 • @Олимпија-Струмица

МАЛДИВИ

 • Duration: 7/9 Ноќи
 • Location: Малдиви
 • Available Seat:
 • Price: Цена од 956 евра

7/9 ноќевања +авионски превоз+транесфер

Цени на пакет аранжман по лице :

*Со опција за различен тип на соба и услуга

 

Хотел Сместување Услуга Период на патување Трансфер Редовна цена од лице
7 ноќевања 9 ноќевања
Fun Island Resort 4* Beach Front Room

 

FB

 

01.01.2018-31.03.2018 Глисер 1022 1190
01.04.2018-30.04.2018 956 1107
Sun Island Resort & Spa 4* Standard Beach Bungalow HB 01.01.2018-31.03.2018 Хидро авион 1252 1453
ALL 1693 € 2020 €
HB 01.04.2018-30.04.2018 1072 1229
ALL 1514 1796
Paradise Island Resort & Spa 4* Superior Beach Bungalow HB 01.01.2018-31.03.2018 Глисер

 

1273 1519
ALL 1714 € 2086 €
HB 01.04.2018-30.04.2018 1121 € 1324
ALL 1562 € 1891
Royal Island Resort & Spa 4* Beach Villa HB 01.01.2018-31.03.2018 Хидро авион 1810 2160
ALL 2088 2841
HB 01.04.2018-30.04.2018

 

1594 € 1644
ALL 2123 € 2218
Canareef Resort Maldives 4*

 

 

Sunrise Villa

 

HB 01.01.2018-31.03.2018 Хидро авион + глисер 1095 1359
ALL 1571  1926
HB 01.04.2018-30.04.2018 1075 € 1196
ALL 1571 € 1833
 

Cocoon Maldives 5*

 

 

Beach Villa

 

HB 01.01.2018-31.03.2018 Хидро авион 2078 2480
ALL 2450 2958
HB 01.04.2018-30.04.2018 1636 € 1913
ALL 2009 € 2391
Kurumba Maldives 5* Deluxe Bungalow HB 01.01.2018-31.03.2018 Глисер

 

2300 2841
FB 2436 3016
HB 01.04.2018-30.04.2018 1971 € 2471
FB 2107 € 2646
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5* Island Cottage

 

HB 01.01.2018-31.03.2018 Глисер 3028 3547
ALL 3958 4743
HB 01.04.2018-30.04.2018 2044 € 2399
ALL 2974 € 3595
Furaveri Island Resort & Spa 5* Garden Villa HB 01.01.2018-31.03.2018 Хидро авион 1955 2346
ALL 2699 3297
HB 01.04.2018-30.04.2018 1754 € 2071
ALL 2499 € 3028

 

***можност за плакање на 12 или 24  месечни рати со 0% камата ***

 *BB-со појадок; HB-појадок и вечера; FB-полн пансион; ALL- се вклучено;  

Во цената е вклучено :

 • Авионски билет на релација Скопје-Доха-Мале-Доха-Скопје со Qatar Airways сo вклучен багаж до 30 кг;
 • 7/9 ноќевања во хотел по избор на Малдиви на база на соодветниот тип на исхрана;
 • Трансфери аеродром – хотел – аеродром со брз брод (глисер), хидроавион или внатрешен лет;
 • Пречек на Малдиви од претставник на англиски или руски јазик;

 

Цената не вклучува :

 • Аердромски такси од 299€;
 • Храна, пијалоци и услуги што не се споменати во програмата;
 • Излезна такса од Малдиви изнесува околу 20$ (се плаќа на лице место);

 

Услови :

 • При резервација се плаќа депозит од 50%, а целосна уплата се прави 45 дена пред поаѓање.
 • Понудата важи за минимум 2 пријавени патници.
 • За ова патување не се потребни медицински имунизации.
 • Туроператорот го задржува правото да го менува редоследот на реализација на програмата.
 • ОсигурувањеНеопходни документи :
 • За влез во Малдиви не е потребно претходно обезбедување на виза. Република Малдиви издава бесплатни визи по пристигнување на сите странски посетители, ако се обезбедени следните услови:
 • валиден пасош,
 • повратен авио билет,
 • доволно финансиски средства за покривање на престојот во Малдиви (100+50 САД долари/1 ден)
 • или потврда за извршена хотелска резервација.Рокови за отказ на аранжманот  и пенали:
 • се задржува износот на депонираниот депозит;
 • помеѓу 60-тиот и 20-тиот ден пред датумот на поаѓање се задржува 70% од вредноста на аранжманот;
 • помалку од 20 дена пред датумот на поаѓање се задржува 100% од вредноста на аранжманот.

 

Цената е дадена во евра и пресметана во денари, по курс 1 евро = 62 денари.


Leave a Reply