Costa MEDITERRANEA
4 ноќи / 5 дена
Италија -Шпанија-Франција
Поаѓање од Савона: 15  Октомври  2018


Денови Пристаниште Тргнување Враќање
1 Savona (Italy) 17:00
2 Cruising
3 Barcelona (Spain) 08:00 18:00
4 Marseilles (France) 09:00 17:00
5 Savona (Italy) 09:00

 


BASIC
Внатрешна двокревeтна кабина *(кат.IV ) по лице EUR 269
Прозорска двокреветна кабина * (кат.EV ) по лице EUR 319
Балконска двокревeтна кабина *(кат.BV) по лице EUR 319
3 и 4то возрано лице EUR 104

 


COMFORT
Внатрешна двокревeтна кабина Classic IC по лице EUR 359
Внатрешна двокреветна кабина  Premium IP по лице EUR 399
Прозорска двокреветна кабина Classic ЕC по лице EUR 429
Прозорска двокревтна кабина  Premium ЕР по лице EUR 469
Балконска двокреветна кабина Classic ВC по лице EUR 499
Балконска двокреветна кабина  Premium ВС по лице EUR 549
Доплата за еднокреветна кабина +30%
3 и 4то возрасно лице EUR 180
*Пристанишна такса EUR 120
***Дете до  18 години во кабина со двајца возрасни  плаќа само пристанишна такса!

Задолжителни типсови  кои се плаќаат на бродот изнесуваат:
10 eur  за возрасен / по ноќ
Деца од 4-14 години плаќаат 50% од овоаа сума .
Деца под 4 години не плаќаат типс
Costa осигурување  7.30 (nе е задолжително)

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА: 
•  Крстарење со брод према програмата
• Сместување во одбраната  кабина  за време на крстарењето со брод (купатило /WC,  клима, сеф, TV)
•  проширен полн пансион на брод ( вечера, полноќна закуска, појадок, ручек, ужина)
• свечена вечера со капетанот
• целодневна анимација
•  забавна  вечерна  програм  во салоните и баровите со музика во живо.
• користење на бродскиот простор и опрема (користење на библиотеката, fitness центар, базен,  лежалки на палубата, сауни, пешкири…)
•театарски претстави
• влазници во коцкарница, ноќен клуб…
• спортски активности (аеробик и слични активности со асистенција на инструктор во сала…)
• дневни активности ( игри, лов на изгубено богатство, квизови, турнири, караоке, тематски забави и сл.)
*** Пакет пијалоци “ PRANZO&CENA” вклучен за Comfort Classik кабина ( за сите патници во кабината)
*** Пакет пијалоци “ BRINDIAMO” вклучен за Comfort Premium кабина ( за сите патници во кабината)

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:
• типс
•пијалок на брод
• излети на копно
•теретаната во   wellness центарот  и козметичкиот салон , личен тренер
• costa осигурување и осигурување од отказ
Компанјата го задржува правото за промена на цена без предходна најава