Costa MEDITERRANEA
4 ноќи / 5 дена од 237 €
Италија -Шпанија-Франција
Поаѓање од Савона: 19.Октомври 2018


Денови Пристаниште Тргнување Враќање
1 Savona (Italy) 17:00
2 Barcelona (Spain) 14:00 20:00
3 Valencia (Spain) 09:00 23:59
4 Cruising
5 Marseilles (France) 08:00 18:00
6 Savona (Italy) 09:00

BASIC
Внатрешна двокревтна кабина *(кат.IV ) по лице EUR  237
Прозорска двокреветна кабина * (кат.EV ) по лице EUR  307
Балконска двокревтна кабина *(кат.BV) по лице EUR  377
3 и 4то возрано лице EUR 119 EUR 119

COMFORT
Внатрешна двокревтна кабина Classic IC по лице EUR 339
Внатрешна двокревтна кабина  Premium IP по лице EUR 389
Прозорска двокревтна кабина Classic ЕC по лице EUR 439
Прозорска двокревтна кабина  Premium ЕР по лице EUR 489
Балконска двокревтна кабина Classic ВC по лице EUR 539
Балконска двокревтна кабина  Premium ВС по лице EUR 609
Доплата за еднокреветна кабина EUR 539
3 и 4то возрано лице EUR 170
*Пристанишна такса EUR 120
***Дете до  18 години во кабина со двајца возрасни  плаќа само пристанишна такса!

Задолжителни типсови  кои се плаќаат на бродот изнесуваат:
10 eur  за возрасен / по ноќ
Деца од 4-14 години плаќаат 50% од овоаа сума .
Деца под 4 години не плаќаат типс
Costa осигурување  7.30 (nе е задолжително)
ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА: 
•  Крстарење со брод према програмата
• Сместување во одбраната  кабина  за време на крстарењето со брод (купатило /WC,  клима, сеф, TV)
•  проширен полн пансион на брод ( вечера, полноќна закуска, појадок, ручек, ужина)
• свечена вечера со капетанот
• целодневна анимација
•  забавна  вечерна  програм  во салоните и баровите со музика во живо.
• користење на бродскиот простор и опрема (користење на библиотеката, fitness центар, базен,  лежалки на палубата, сауни, пешкири…)
•театарски претстави
• влазници во коцкарница, ноќен клуб…
• спортски активности (аеробик и слични активности со асистенција на инструктор во сала…)
• дневни активности ( игри, лов на изгубено богатство, квизови, турнири, караоке, тематски забави и сл.)
*** Пакет пијалоци “ PRANZO&CENA” вклучен за Comfort Classik кабина ( за сите патници во кабината)
*** Пакет пијалоци “ BRINDIAMO” вклучен за Comfort Premium кабина ( за сите патници во кабината)
ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:
• типс
•пијалок на брод
• излети на копно
•теретаната во   wellness центарот  и козметичкиот салон , личен тренер
• costa осигурување и осигурување од отказ
Компанијата го задржува правото за промена на цена без предходна најава