>>> MSC MAGNIFICA <<<


За оваа понуда важат општите услови за патување на MSC Cruises.(10 ноќевања / 11 дена)

(5 ноќевања / 6 дена)

(12 ноќевања / 13 дена)

(3 ноќевања / 4 дена)