• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

MONA ****

MONA ****

MONA **** Златибор      Хотел Мона се наоѓа во срцето на Златибор, така што неговата поставеност е во близина на сите туристички содржини. Хотелот располага […]

Read More

PALISAD ****

PALISAD **** Златибор      Хотел Палисад се наоѓа во центарот на Златибор во убав дел недалеку од Езерото, окружен со прекрасна борова шума. Овој модерен […]

Read More

MIR ****

MIR **** Златибор   Локација: сместен во мирниот дел на Златибор, на 230 км од Белград Капацитет: 19 двокреветни соби, 6 луксузни апартмани Содржини: ресторан, […]

Read More