• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

ANGELA ****

ANGELA ****

ANGELA **** oпаоник   Локација: во туристичкиот центар на Копаоник, во непосредна близина на ски-патеките . Капацитет: 106 двокреветни и 15 еднокреветни соби, 6 апартмани […]

Read More

GRAND HOTEL & SPA ****

GRAND HOTEL & SPA **** Koпаоник   Локација: во самиот центар на Копаоник, во непосредна близина на ски-патеките, со панорамски поглед на падините на Копаоник, […]

Read More

APARTMENTS KONACI ****

APARTMENTS KONACI **** Копаоник   Локација: во средината на туристичкиот центар на Копаоник, во непосредна близина на ски-патеките . Капацитет: 181 апартмани, гостите се пријавуваат […]

Read More

HOTEL JUNIOR ***

HOTEL JUNIOR *** Копаоник НОВОГОДИШНИ ПАКЕТИ   Локација: на Копаоник, во туристичкиот центар Брзече на 1070м надморска височина Содржини: 69 соби и 9 категории на […]

Read More

GUEST HOUSE JUNIOR

GUEST HOUSE JUNIOR Копаоник НОВОГОДИШНИ ПАКЕТИ   Локација: на Копаоник, во туристичкиот центар Брзече на 1070м надморска височина Содржини: 28 соби, Спа центар (релаксирачки базен […]

Read More

ANGELA ****

| Локација: во туристичкиот центар на Копаоник, во непосредна близина на ски-патеките . Капацитет: 106 двокреветни и 15 еднокреветни соби, 6 апартмани Хотелски содржини: ресторан […]

Read More

GRAND HOTEL & SPA ****

Локација: во самиот центар на Копаоник, во непосредна близина на ски-патеките, со панорамски поглед на падините на Копаоник, реновиран 2009 година. Капацитет: 113 стандардни, 15 […]

Read More

HOTEL JUNIOR ***

Локација: на Копаоник, во туристичкиот центар Брзече на 1070м надморска височина Содржини: 69 соби и 9 категории на свити, Спа центар (релаксирачки базен 2x4m,  сауна, […]

Read More

GUEST HOUSE JUNIOR

Локација: на Копаоник, во туристичкиот центар Брзече на 1070м надморска височина Содржини: 28 соби, Спа центар (релаксирачки базен 2x4m,  сауна, џакузи, соба за масажа, …), […]

Read More