• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

ANGELA ****

ANGELA ****

ANGELA **** oпаоник   Локација: во туристичкиот центар на Копаоник, во непосредна близина на ски-патеките . Капацитет: 106 двокреветни и 15 еднокреветни соби, 6 апартмани […]

Read More

APARTMENTS KONACI ****

APARTMENTS KONACI **** Копаоник   Локација: во средината на туристичкиот центар на Копаоник, во непосредна близина на ски-патеките . Капацитет: 181 апартмани, гостите се пријавуваат […]

Read More

HOTEL JUNIOR ***

HOTEL JUNIOR *** Копаоник НОВОГОДИШНИ ПАКЕТИ   Локација: на Копаоник, во туристичкиот центар Брзече на 1070м надморска височина Содржини: 69 соби и 9 категории на […]

Read More

GUEST HOUSE JUNIOR

GUEST HOUSE JUNIOR Копаоник НОВОГОДИШНИ ПАКЕТИ   Локација: на Копаоник, во туристичкиот центар Брзече на 1070м надморска височина Содржини: 28 соби, Спа центар (релаксирачки базен […]

Read More

MONA ****

MONA **** Златибор      Хотел Мона се наоѓа во срцето на Златибор, така што неговата поставеност е во близина на сите туристички содржини. Хотелот располага […]

Read More

MIR ****

MIR **** Златибор   Локација: сместен во мирниот дел на Златибор, на 230 км од Белград Капацитет: 19 двокреветни соби, 6 луксузни апартмани Содржини: ресторан, […]

Read More

БЕЛГРАД

НОВА ГОДИНА во БЕЛГРАД 30.12.2017-01.01.2018 (3 ДЕНА/ 2 НОЌЕВАЊЕ)   1 ден (30.12.2017 – сабота): Белград Тргнување од Скопје  и патување кон Белград со попатни […]

Read More