• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

Албена

 

Оазис 2* – All inclusive (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.21

26.06-01.07.21

02.07-20.08.20

21.08-05.09.21

06.09-21.09.21

1/2 соба

203€

290€

266€

380€

301€

430€

266€

380€

203€

290€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

 

х.Магнолија Lux 3*/Орхидеја3* All inclusive(се вклучено)

По лице

06.06-25.06.21

26.06-01.07.21

02.07-20.08.21

21.08-05.09.21

06.09-21.09.21

1/2 соба

203€

290€

259€

370€

294€

420€

259€

370€

203€

290€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

 

х. Вита Парк 3* – All inclusive + (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.21

26.06-01.07.21

02.07-20.08.21

21.08-05.09.21

06.09-21.09.21

1/2 соба

298€

425€

371€

530€

413€

590€

371€

530€

298€

425€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

 

х. Mура 3* All inclusive (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.21

26.06-01.07.21

02.07-20.08.21

21.08-05.09.21

06.09-21.09.21

1/2 соба

312€

445€

385€

550€

462€

660€

385€

550€

312€

445€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

 

х. Нона 3* All inclusive (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.20

26.06-01.07.20

02.07-20.08.20

21.08-05.09.20

06.09-21.09.20

1/2 соба

287€

410€

371€

530€

438€

625€

371€

530€

287€

410€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

 

х.Ралица Супериор 4* All inclusive + (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.21

26.06-01.07.21

02.07-20.08.21

21.08-05.09.21

06.09-21.09.21

1/2 соба

357€

510€

424€

605€

476€

680€

424€

605€

357€

510€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

 

х.Лагуна Гарден 4* All inclusive (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.21

26.06-01.07.21

02.07-20.08.21

21.08-05.09.21

06.09-21.09.21

1/2 соба

315€

450€

403€

575€

473€

675€

403€

575€

315€

450€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

 

х.Лагуна Маре  4* All inclusive (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.21

26.06-01.07.21

02.07-20.08.21

21.08-05.09.21

06.09-21.09.21

1/2 соба

312€

445€

385€

550€

462€

660€

385€

550€

312€

445€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

 

х.Малибу 4 *- All inclusive (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.21

26.06-01.07.21

02.07-20.08.21

21.08-05.09.21

06.09-21.09.21

1/2 соба

319€

455€

403€

575€

469€

670€

403€

575€

319€

455€

ноќевања

7

10

7

10

7

10

7

10

7

10

 

 

 

 

У  С  Л  О  В  И:

Еднократна боравишна такса за возрасни  5 €, деца до 11,99 години 3 €

  • Дете до 11,99 год. со двајца возрасни користи бесплатни услуги.
  • Две  деца од 2 до 11,99 години со двајца возрасни во 1/2 соба првото дете е бесплатнo, второто дете плаќа 30% од цена за возрасен.
  • Еден возрасен  во 1/2 соба  доплаќа 30% од цената на аранжманот.
  • Едно дете од 2 до 11,99 год.со еден возрасен во 1/2 соба,цената е kako за еднокреветна соба.
  • Трет возрасен на допoл. легло плаќа 80% од цената на аранжманот
  • Еден возрасен со две деца од 2 до11,99 год. во 1/2 соба,двете деца плаќаат по35% од цената за возрасен.

 

Превоз на релација:Скопје-Софија-Албена-Софија-Скопје (Секој ден)

Дете до 2 години

бесплатно

Дете 02-6,99 години

15.00 евра

Дете од 07-09,99 години

31,50 евра

Лице над 10 години

62,50 евра

Време на поаѓање:

-Скопје –Софија-23.59

-Софија-Албена-07.30(локално време)

Време на враќање :

-Албена-Софија-15.30(локално време)

-Софија-Скопје- 23.59(локално време)