• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

Вила НИКОЛИЧ

Вила НИКОЛИЧ

 

Тип на соба

Бр на лица 22.05-04.06 05.0625.06 26.06-16.07 17.07-21.08 22.08-10.09 11.09-24.09 25.09-31.10  
 
Цена по соба на ден / НАЕМ  
DBL garden 2 30 32 42 60 48 33 32  
DBL 2 32 33 44 65 50 37,4 33  
DBL+ extra bed, Garden 2 30 32 42 60 48 37 32  
3 44 48 55 73 60 50 48  
Studio 3 47 50 58 76 62 52 50  
App 03+1 Garden 1bdrm 3 47 52 62 82 65 53 52  
4 62 65 72 92 75 65 65  

Туристичка такса 0,50€ по лице на ден се наплаќа при резервација
Цените се дадени во евра а плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 мкд

Галерија