• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

Вила ОБАЛА

 

Тип на Соба Бр на лица 22.05-04.06 05.06-25.06 26.0616.07 17.07-21.08 22.08-10.09 11.09-24.09 25.09-31.10  
 
Цена по соба на ден / НАЕМ  
TWIN pv/3 2 30,8 35,2 46,2 63,8 48,4 37,4 30,8  
DBL pv/3 2 30,8 35,2 46,2 63,8 48,4 37,4 30,8  
DBL extra bed pv/3 2 30,8 35,2 46,2 63,8 48,4 37,4 30,8  
3 46,2 52,8 69,3 82,5 72,6 56,1 46,2  
Studio 2 33 37,4 48,4 66 50,6 39,6 33  
3 49,5 56,1 72,6 90,2 75,9 59,4 49,5  
APP 3 / Bed Room App 3 52,8 59,4 74,8 93,5 78,1 62,7 52,8  
APP 4 / 1 Bed Room App 4 61,6 70,4 79,2 99 83,6 74,8 61,6  
APP 04 SV 2 Bed Room App 4 61,6 72,6 81,4 110 85,8 77 61,6  

Мoжност за доплата на појадок 5€ по лице на ден

Туристичка такса 0,50€ по лице на ден се наплаќа при резервација
Цените се дадени во евра а плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 мкд

Галерија