• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

Вила ВЕЉИ ВИНОГРАДИ

Вила ВЕЉИ ВИНОГРАДИ

 

Тип на соба Бр.лица 22.05-04.06 05.06-25.06 26.06-16.07 17.07-21.08 22.08-10.09 11.09-24.09 25.09-31.10  
 
Цена по соба на ден / НАЕМ  
Double Room 2 28 32 40 60 42 37 30  
Double Superior 2 28 33 42 63 48 40 30  
DBL + Еxtra Bed 2 28 33 42 63 48 40 30  
3 38 48 58 85 60 50 40  
TRPL 2 30 37 44 65 60 40 32  
3 40 50 60 88 62 52 42  

Туристичка такса 0,50€ по лице на ден се наплаќа при резервација
Цените се дадени во евра а плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 мкд

Галерија