• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

Хотел СЛОВЕНСКА ПЛАЖА

Хотел СЛОВЕНСКА ПЛАЖА

ТУРИСТИЧКА НАСЕЛБА СЛОВЕНСКА ПЛАЖА – БУДВА

СПЕЦИЈАЛЕН ПАКЕТ 7 НОЌЕВАЊА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2021 / ПОЛУПАНСИОН

Двокреветна соба

2 / 2+1

ЈУНИ / СЕПТЕМВРИ

ЈУЛИ / АВГУСТ

Возрасен / мин. 2 лица

265

328

1 дете до 12 год

бесплатно

бесплатно

2. дете до 12 год

133 еур

164

Такса за престој

Деца до 12 год 0,5 еур на ден, деца од 12-18 год 1 еур на ден, возрасни 1,5 еур на ден

Напомена

2 возрасни + 1 дете до 7 год сместување во двокреветна соба

2 возрасни + 1 дете 7-12 год сместување во 2+1 соба

2 возрасни + 2 деца сместување во 2+1 соба

 

СПЕЦИЈАЛЕН ПАКЕТ 7 НОЌЕВАЊА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2021 / ПОЛУПАНСИОН+ГРАТИС РУЧЕК

Двокреветна соба

2 / 2+1

ЈУНИ / СЕПТЕМВРИ

ЈУЛИ / АВГУСТ

Возрасен / мин. 2 лица

303

397

1 дете до 12 год

бесплатно

бесплатно

2. дете до 12 год

152

202

Такса за престој

Деца до 12 год 0,5 еур на ден, деца од 12-18 год 1 еур на ден, возрасни 1,5 еур на ден

Напомена

2 возрасни + 1 дете до 7 год сместување во двокреветна соба

2 возрасни + 1 дете 7-12 год сместување во 2+1 соба

2 возрасни + 2 деца сместување во 2+1 соба

 

РЕДОВНИ ЦЕНИ ЛЕТО 2021 / ЦЕНИТЕ СЕ ПО СОБА

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

БРОЈ НА ЛИЦА

ЈУНИ/СЕПТЕМВРИ

ЈУЛИ/АВГУСТ

Двокреветна без балкон

НВ

adl

88

110

 

HB

3 adl

128

159,5

 

HB

2 adl + 1 chd 2-7 y

110

137,5

 

HB

2 adl + 1 chd 7-12 y

119

148,5

 

HB

2 adl + 2 chd 2-7 y

132

165

 

HB

2 adl + 2 chd 7-12 y

150

187

 

HB

2 adl + 2 chd (2-7)(7-12)y

141

176

Двокреветна co балкон

HB

2 adl

92,5

114,5

 

HB

3 adl

134

166

 

HB

2 adl + 1 chd 2-7 y

115,5

143

 

HB

2 adl + 1 chd 7-12 y

125

154,5

 

HB

2 adl + 2 chd 2-7 y

139

172

 

HB

2 adl + 2 chd 7-12 y

157

194,5

 

HB

2 adl + 2 chd (2-7)(7-12)y

148

183

Еднокреветна без балкон

НВ

1 adl

62

88

 

HB

1 adl + chd 2-12 y

75

93,5

 

HB

1 adl + 2 chd 2-12 y

88

110

Еднокреветна co балкон

HB

1 adl

65

92

 

HB

1 adl + chd 2-12 y

78,5

97,5

 

HB

1 adl + 2 chd 2-12 y

92,5

114,5

Апартман без балкон

НВ

2 / 3 adl

140,5

175,5

 

HB

4 adl

184

230

 

HB

2 adl + 2 chd 2-7 y

145

181,5

 

HB

2 adl + 2 chd 7-12 y

165

206

 

HB

2 adl + 2 chd (2-7)(7-12)y

155

194

 

HB

3 adl + 1 chd 2-7y

165

206

 

HB

3 adl + 1 chd 7-12y

174,5

218

Апартман co балкон

HB

2 / 3 adl

147

182

 

HB

4 adl

192,5

238,5

 

HB

2 adl + 2 chd 2-7 y

152

188

 

HB

2 adl + 2 chd 7-12 y

172

213

 

HB

2 adl + 2 chd (2-7)(7-12)y

162

201

 

HB

3 adl + 1 chd 2-7y

172

213

 

HB

3 adl + 1 chd 7-12y

182

226

Двокреветна без балкон

All

adl

112

139

 

All

3 adl

163

201

 

All

2 adl + 1 chd 2-7 y

140,5

173,5

 

All

2 adl + 1 chd 7-12 y

151,5

187

 

All

2 adl + 2 chd 2-7 y

168,5

208

 

All

2 adl + 2 chd 7-12 y

191

236

 

All

2 adl + 2 chd (2-7)(7-12)y

179,5

222

Двокреветна co балкон

All

2 adl

117

143

 

All

3 adl

169

207,5

 

All

2 adl + 1 chd 2-7 y

146

179

 

All

2 adl + 1 chd 7-12 y

157,5

193

 

All

2 adl + 2 chd 2-7 y

175

214,5

 

All

2 adl + 2 chd 7-12 y

198

243

 

All

2 adl + 2 chd (2-7)(7-12)y

186,5

229

Еднокреветна без балкон

All

1 adl

78,5

111

 

All

1 adl + chd 2-12 y

95,5

118

 

All

1 adl + 2 chd 2-12 y

112

139

Еднокреветна co балкон

All

1 adl

82

114,5

 

All

1 adl + chd 2-12 y

99

121,5

 

All

1 adl + 2 chd 2-12 y

117

143

Апартман без балкон

All

2 / 3 adl

175,5

217

 

All

4 adl

230

284,5

 

All

2 adl + 2 chd 2-7 y

181,5

224,5

 

All

2 adl + 2 chd 7-12 y

206

254,5

 

All

2 adl + 2 chd (2-7)(7-12)y

194

239,5

 

All

3 adl + 1 chd 2-7y

206

254,5

 

All

3 adl + 1 chd 7-12y

218

269,5

Апартман co балкон

All

2 / 3 adl

182

223,5

 

All

4 adl

238,5

293

 

All

2 adl + 2 chd 2-7 y

188

231

 

All

2 adl + 2 chd 7-12 y

213

262

 

All

2 adl + 2 chd (2-7)(7-12)y

201

246,5

 

All

3 adl + 1 chd 2-7y

213

262

 

All

3 adl + 1 chd 7-12y

226

277

Tакса за престој

Деца до 12 год 0,5 еур на ден, деца од 12-18 год 1 еур на ден, возрасни 1,5 еур на ден

Туристичка такса од 0,5 еур на ден по лице се наплаќа при резервација
Цените се дадени во евра аплаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 мкд

Галерија