• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

Хотел ПОСЕИДОН 3*

Хотел ПОСЕИДОН 3*

Хотел POSEIDON 3*JAZ
Будва

Tип на соба

01.06 – 09.06
20.09 – 20.10

10.06 – 19.06
10.09 -19.09

20.06 – 30.06 01.09 – 09.09

01.07 – 09.07
25.08 – 31.08

10.07 – 24.08

 
 

Појадок и Вечера

 

Двокреветна

 

1 возрасен

85

94

116

131

151

 

1 дете (7-11,99)+1дете (2-6,99)

85

94

116

131

151

 

1 возр.+1 дете (7-11,99)

85

94

116

131

151

 

1 возр.+1 дете (2-6,99)

85

94

116

131

151

 

2 возрасни

85

94

116

131

151

 

Трокреветна

 

2 возр.+1 дете (7-11,99)

107

116

144

150

174

 

2 возр.+1 дете (2-6,99)

103

112

139

145

168

 

3 возрасни

114

124

154

161

187

 


Tуристичка такса вклучена во цена!
Цените се дадени во евра а плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 мкд

Галерија