• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

ГРЦИЈА ЗАКУП

ГРЦИЈА ЗАКУП

Вила ТАЛАСА 

Вила ТАЛАСА се наоѓа на околу 40-50 метри од плажа.  Сместувањето е од Б-категорија.

Повеќе…

Вила ПАРТЕНИС
 
Вила ПАРТЕНИС се наоѓа на 120 метри од плажа над супермаркетот Масутис.

Повеќе…

 

Вила ХРИСТОС
Вила ХРИСТОС – се наоѓа на 300 метри од плажа во мирно опкружување. 

Повеќе…

 

Вилата ГАЛИНИ 

Вилата ГАЛИНИ се наоѓа на сама плажа во Калитеа.

Повеќе…

Вила Фулис – Полихроно

Вила ФУЛИС се наоѓа на влeзот во Полихроно, во мирен дел, оддалечена на 50м од плажа.

Повеќе…

Вила Софија – Ханиоти

Вила Софија се наоѓа во централниот дел на Ханиоти, одалечена 80 метри од плажа.

Повеќе…

 

Вила Оскар – Калитеа

Вила ОСКАР се наоѓа во централниот дел на Калитеа, на околу 600метри одалеченост од плажа.
 

Голден Беј – Пефкохори

Апарт хотел ГОЛДЕН БЕЈ се простира на преку 4000 м2, со убаво уреден двор, ресторан, паркинг, базен и бар покрај базенот и нуди услуга на база полупансион

 

Хотел Џени

Хотелот Џени е лоциран на 150 м. од прекрасната песочна плажа во центарот на Сивири.

Повеќе…