• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

Хотел Melike 2*

Хотел Melike 2*

  • Кушадаси

од 146€

/ по лице

Времетраење

5/10 дена

Превоз

Автобус

Сместување

Хотел

  • Опис

ПоложбаОдликувајќи се со соби со приватни балкони кои нудат поглед кон Медитеранот, хотелот Melike  се наоѓа на само 50 метри од светски познатата плажа во Кушадаси Ladies Beach. Центарот на градот е оддалечен на 2 километри од хотелот, а античкиот град Ефес се наоѓа на 15 километри од хотелот.

Сместување: Хотелот е категоризиран со 2* и располага со вкупно 77 соби. Сите соби располагаат со сопствен балкон кој нуди поглед на море или копно, сопствена бања (туш, тоалет, фен за коса), ТВ, телефон, клима уред , бесплатна Wi- Fi конекција.

Услуга: Хотелот е на база BB (доручек – шведска маса). Хотелот располага со еден ресторан на покривот кој има тераса и нуди панорамски поглед на море. Хотелот исто така располага со два барови (Lobby Bar, Pool Bar)

Бесплатни услугиКористење на ресторанот за доручек, лежалки , чадори и пешкири во областа покрај базенот, користење на базен,паркинг, жива музика и фолкорни претстави, бесплатна Wi- Fi конекција.

Услуги со доплата: користење на баровите,минибар, телефон, сеф, медицински услуги, водени споротови,чадори, лежалки и пешкири на плажа.

Содржини: Хотелот располага со еден ресторан, два барови, базен, паркинг.

Плажа: Хотелот се наоѓа на 50 метри од светски познатата плажа Ladies Beach. Оваа песочна плажа е препозналтива по нејзината локација, која е блиску до центарот на градот и по нејзината чиста вода. Во близина на плажата се наоѓаат безбројни ресторани во кои се служат превкусните турски специјалитети, ресторани за брза храна, барови, лежалки и чадори, водени спортови, кабини за пресоблекување и тоалети.

Спорт и забава: Водени спортови, одбојка на плажа, игралиште за деца, жива музика и фолкорни престави.

ТЕРМИН АРАНЖМАН 5 НОЌИ
01.06-06.06 150
06.06-11.06 150
11.06-16.06 150
16.06-21.06 154
21.06-26.06 170
26.06-01.07 170
01.07-06.07 170
06.07-11.07 190
11.07-16.07 190
16.07-21.07 190
21.07-26.07 190
26.07-31.07 190
31.07-05.08 190
05.08-10.08 190
10.08-15.08 190
15.08-20.08 190
20.08-25.08 190
25.08-30.08 190
30.08-04.09 178
04.09-09.09 170
09.09-14.09 170
14.09-19.09 170
19.09-24.09 170
24.09-29.09 146
ТЕРМИН АРАНЖМАН 10 НОЌИ
01.06-11.06 260
06.06 -16.06 260
11.06 -21.06 271
16.06-26.06 234
21.06 -01.07 312
26.06 -06.07 312
01.07 -11.07 338
06.07 -16.07 364
11.07 -21.07 364
16.07 -26.07 364
21.07 -31.07 364
26.07 -05.08 364
31.07 -10.08 364
05.08 -15.08 364
10.08 -20.08 364
15.08 -25.08 364
20.08 -30.08 364
25.08 -04.09 349
30.08 -09.09 323
04.09 -14.09 312
09.09 -19.09 312
14.09 – 24.09 312
19.09 – 29.09 281

Галерија