• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

За нас

Т.А.ОЛИМПИЈА е присутна на туристичкот пазар во Македонија
од 2003 година и успешно работи веќе 12 години. Од самото
создавање на фирмата се занимаваме пред се со организирање на
туристички и бизнис патувања во државата и пошироко во Европа
и светот. Како дел од нашата дејност се резерваци за летување и
зимување, организирање на автобуски и авионски екскурзи,
резервација на хотели, резервација на авионски билети,
крстарења, и др… Т.А. Олимпија има долгогодишно искуство во
организација на патувања на различни дестинации.
Во заедничката работа секогаш сме се однесувале со почит кон сите
наши партнери и веруваме дека и во иднина ќе работиме така за да
ја заштитиме нашата позиција како една лојална и одговорна
фирма во односите кон сите наши клиенти и деловни партнери.
Како позитивен резултат и признание за квалитето на нашата
работа се нашите клиенти кои откако еднаш ги користеле
услугите на Т.А.Олимпија се свртуват повторно кон нас. Ние
работиме во интерес на нашите клиенти.
Веруваме дека успехот ни се базира на нашата професионална
услуга, внимание на секој детал и залагање да одговориме на
барањата на сите наши туристи. Наша должност е да обезбеди
највисок квалитет на услуга од моментот на резервација, до секој
детал во организацијата на вашето патување. Ние ќе се погрижиме
за сè, оставајќи ве вас слободни да се релаксирате и уживате во
својата заслужена екскурзија, патување или одмор.
Патувајте и празнуваје со Т.А. Олимпија и светот ке биде ваш….