• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

АЛБАНИЈА АПАРТМАНИ

АЛБАНИЈА АПАРТМАНИ

 

ВАЛОНА | приватно & хотелско сместување

Вила „Camellia“

Вила „Camellia“ се наоѓа на 200м од градската песочна плажа на Валона и во непосредна близина на шеталиштето покрај плажа, исполнето со дрвореди од палми и многу ресторани, кафулиња, хотели.

Повеќе…

Вила „IDI“

Вила „IDI“ се наоѓа на околу 80-90м од градската песочна плажа на Валона и на почетокот на шеталиштето покрај плажа, исполнето со дрвореди од палми и многу ресторани, кафулиња, хотели.

Повеќе…

Хотел “Pimavera”

Хотел “Pimavera” се наоѓа на сама плажа во центар на Валона на шеталиштето, опкружено со дрворед од палми, хотели, ресторани и кафичи. Собите, односно балконите се со поглед на море.

Повеќе…

САРАНДА | приватно сместување

Вила “LIDA” – Саранда

Вила “Lida” се наоѓа на околу 70м од плажа во центарот на Саранда, каде што започнува шеталиштето и плажата. Веднаш под вилата е улицата покрај плажа на која има мнгу хотели, ресторани, ноќни барови.

Повеќе…

 
 
КСАМИЛ | приватно сместување

Вила “MARIO” – Ксамил

Вила “Mario” се наоѓа на помалку од 100м  или околу 2-3 мин пеш до плажа во централниот дел на Ксамил и на околу 70м од Тирана Банк. Вилата е со одличен квалитет на сместување и високо ниво на хигена и има 9.4 оцена од 10 на booking.com.

Повеќе…