• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

Вила ИВАНКА

Вила ИВАНКА

Tип на соба

Бр на лица

22.05-04.06

05.0625.06

26.06-16.07

17.07-21.08

22.08-10.09

11.09-24.09

 
 

Цена по соба на ден / НАЕМ

 

Double Room

2

29

31

42

58

47

36

 

Double Room + Extra Bed

2

29

31

42

58

47

36

 

3

44

47

54

71

58

49

 

Studio

3

47

50

57

74

60

53

 

Aparment (1 Bed Room App)

4

60

64

69

88

73

69

 

Туристичка такса 0,50€ по лице на ден се наплаќа при резервација
Цените се дадени во евра а плаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 мкд

Галерија