• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

Хотел AQUARIUS 3*

Хотел AQUARIUS 3*

Tип на соба

22.05 – 11.06

12.06 – 25.06

26.06 – 16.07

17.07 – 21.08

22.08 – 10.09

11.09 – 17.09

 
 

Ноќевање со појадок

 

БЛОК A

 

Двокреветна ЕКО

 

1 возрасен

38

42

58

74

60

44

 

1возр.+1дете (2-11,99)

38

42

58

74

60

44

 

2 возрасни

38

42

58

74

60

44

 

Двокреветна стандард

 

1 возрасен

40

44

62

76

64

47

 

1возр.+1дете (2-11,99)

40

44

62

76

64

47

 

2 возрасни

40

44

62

76

64

47

 

Студио

 

1 возрасен

44

49

66

83

69

51

 

1возр.+1дете (2-11,99)

44

49

66

83

69

51

 

2 возрасни

44

49

66

83

69

51

 

БЛОК Б

 

Двокреветна

 

1 возрасен

40

44

62

76

64

47

 

1возр.+1дете (2-11,99)

40

44

62

76

64

47

 

2 возрасни

40

44

62

76

64

47

 

Двокреветна

 

1 возрасен

36

40

60

70

60

42

 

1возр.+1дете (2-11,99)

36

40

60

70

60

42

 

2 возрасни

36

40

60

70

60

42

 

Студио

 

1 возрасен

44

49

66

83

69

51

 

1возр.+1дете (2-11,99)

44

49

66

83

69

51

 

2 возрасни

44

49

66

83

69

51

 

АПП 03+1 / 1 спална

 

1 возрасен

47

53

73

117

75

55

 

1возр.+1дете (2-11,99)

47

53

73

117

75

55

 

2 возрасни

47

53

73

117

75

55

 

2возр.+1дете(2-11.99)

58

66

91

146

94

69

 

3 возрасни

70

80

109

175

113

84

 

Доплата за вечера 8 еур по лице на ден

Туристичка такса од 0,5 еур на ден по лице се наплаќа при резервација
Цените се дадени во евра аплаќањето е во денари по курс 1 еур = 62 мкд

Галерија