• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

КУШАДАСИ

КУШАДАСИ

Хотелот Озка 3*

Сместен блиску до центарот на градот Кушадаси, хотелот Озка располага со прекрасен панорамски поглед над пристаништето, морето и осторовот Гулаб.

Повеќе… 

Хотел Blue Sea 3*

Хотелот е лоциран на 200 метри над една од најпознатите плажи во Кушадаси, Ladies Beach. Хотелот е оддалечен на само 3 километри од центарот на градот.

Повеќе…

Хотел Dabaklar 4*

Сместен во срцето на градот Кушадаси, овој хотел категоризиран со 4* е на само една минута оддалечен од сите ресторани, барови, дискотеки, продавници и туристички атракции.

Повеќе…

Хотел Sunday 3*

Хотелот се наоѓа на една од најубавите плажи во Кушадаси Ladies Beach, на самиот брег од кој е одделен само со шеталиште. Се издвојува поради својата локација покрај море и е првиот хотел на влезот на плажата Ladies Beach.

Повеќе… 

Хотел Tecimen 2*

Хотелот Tecimen е лоциран во самиот центар на градот Кушадаси. Хотелот е оддалечен на 400 метри од градската плажа и на 2.5 километри од плажата Ladies Beach.

Повеќе…

Хотел Roxx Royal (Santur)3*

Хотелот Santur неодамна реновиран (2020 година) е лоциран во самиот центар на Кушадаси. Хотелот е оддалечен на 400 метри од градската плажа и на 2.5 километри од плажата Ladies Beach.

Повеќе…

Хотелот Melike 2*

Одликувајќи се со соби со приватни балкони кои нудат поглед кон Медитеранот, хотелот Melike  се наоѓа на само 50 метри од светски познатата плажа во Кушадаси Ladies Beach. 

Повеќе… 

Хотел Ayma Resort 4*

Хотелот е лоциран на една од најпознатите плажи во Кушадаси, Ladies Beach. Хотелот е оддалечен на 2 километри од центарот на градот.

Повеќе…

Хотелот Albora 3*

Хотелот се наоѓа на 1 километар од центарот на градот Кушадаси и на околу 1 километар оддалеченост од најпознатата плажа во Кушадаси, Ladies Beach.

Повеќе…