• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

Вила “Чикен Парк” -Несебар

  • Duration:
  • Location:
  • Available Seat:
  • Price:

Вила “Чикен Парк” се наоѓа во новиот дел на Несебар, нa oколу 300 m oд плажа. Располага со 1/2 и 1/3 студија со редовни легла, како и 1/2+1 дополнително легло на развлекување,фрижидер, wc,тоалет, крпи за лице и тело,бесплатен интернет wi-fi, ТВ , гардеробер, сушара, балкони со масичка со столчиња…

Термин

Јуни


17.06-25.06.2020
24.06-02.07.2020

Јули


01.07-10.07.2020

Јули-Август


11.07-16.08.2020

Август


17.08-23.08.2020

Август


23.08-31.08.2020
30.08-07.09.2020

Број на ноќи
7
*
*
*
7
1/2,1/3
77€
9€
10€
9€
77€