• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

Complex Orchidea

Complex Orchidea

Локација: во парк зона на Албена, 800 метри од плажа ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ: Хотелот е реновиран во 2003 година. КАПАЦИТЕТ: • 2 згради (Orchidea и Orchidea […]

Read More