• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

VILLA ANDJELKO Макарска

VILLA ANDJELKO Макарска

Вила Анџелко – Вилата е лоцирана на околу 400м. од прекрасната плажа на Макарска обиколена со зелени површини. Сите соби се комплетно опремени имаат клима […]

Read More