• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

Complex Orchidea

  • Duration:
  • Location:
  • Available Seat:
  • Price:

Локација: во парк зона на Албена, 800 метри од плажа

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ: Хотелот е реновиран во 2003 година.

КАПАЦИТЕТ: • 2 згради (Orchidea и Orchidea Park) • 3-катни • 2 лифтови • 393 double rooms (макс. 2+2 лица, 16 m²) • 2-bedroom apartments (макс.4 лица)

Туристите на возраст помеѓу 2 – 11.99 години се сметаат за деца од страна на хотелот.

 

Попуст за рани резервации
валидно за мин.5 ноки/:

25% Попуст за резервации направени до 31.01. и платени 100% до 05.02
20% Попуст за резервации направени до 28.02. и платени 100% до 05.03
15% Попуст за резервации направени до 31.03. и платени 100% до 05.04
Секој отказ за резервации направени со попуст , после истекот на рокот за попустот за рани резервации
се санкционира со 60% од износот на аранжманот
Во цената е вклучено 2 бесплатни лежалки и 1 чадор / по соба на плажа

Ценовник

Orchidea Complex 3* ALL
DBL ROOM- min 2; max 2+2 or 3 ad 05.05-07.06 08.06-21.06 22.06-08.07 09.07-19.08 20.08-06.09 07.09-13.09 14.09-01.10
по лице во  DBL ALL 24.75 33.00 41.80 47.30 41.80 33.00 24.75
SGL ROOM 31.90 42.90 54.45 61.60 54.45 42.90 31.90
DBL ROOM 49.50 66.00 83.60 94.60 83.60 66.00 49.50
DBL + EXTRA BED 69.30 92.40 117.04 132.44 117.04 92.40 69.30
1 adult + 1 Chd (02-11,99) 31.90 42.90 54.45 61.60 54.45 42.90 31.90
1 Adult + 2 Chd (02-11,99) 41.47 55.77 70.79 80.08 70.79 55.77 41.47
2 Adults + 1 Chd (02-11,99) 49.50 66.00 83.60 94.60 83.60 66.00 49.50
2 Adults + 2 Chd (02-11,99) 56.93 75.90 96.14 108.79 96.14 75.90 56.93
Комунална & Еко такса (задолжително): возр. – 1 евро по лице на ноќ/ дете (02-11,99)- 0,5 евро по лице на ноќ
Период на отказ / денови 7 10 14 21 14 10 7
Санкции за отказ / во ноки 1 1 1 1 1 1 1
NO show санкции / во ноки 2 2 2 2 2 2 2

Цените се изразени во евра за уплата во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 мкд

 

Туристичка такса:

  • 1,1 еур по лице на ноќ за возрасен (12+г.)
  • 0,6 еур по лице за ноќ за деца (2-11,99г.)

Репрезентативна Такса:

  • 1 еур по лице на престој за возрасен (12+г.)
  • 0,5 еур по лице на престој за деца (2-11,99г.)