• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

Hotel International 4*

  • Duration:
  • Location:
  • Available Seat:
  • Price:

Цените се по СОБА на ден

Хотел Интернационал – Охрид
соба сместување услуга
појадок
Двокреветна стандард 2 лица 50 €
Трокреветна стандард 3 лица 60 €
Апартман
стандард
4 лица 70 €

 

Цените се по ЛИЦЕ на ден

ВИКЕНД ПОНУДА – 2 ноќи 3 дена
соба сместување услуга
до 31.08.2020 појадок
Двокреветна стандард 2 лица 35 € по лице
Трокреветна стандард 3 лица 35 € по лице
Апартман 4 лица 35 € по лице

 

Цените се по ЛИЦЕ на ден

ПРОМО ПАКЕТ  – 5 ноќи 6 дена
соба сместување услуга
до 31.08.2020 појадок
Двокреветна стандард 2 лица 99 € по лице
Трокреветна стандард 3 лица 99 € по лице
Апартман 4 лица 99 € по лице

Цените се во €, се плаќа во денари 1€=62денари

-За деца од 0-11.99 години БЕСПЛАТНО

 

Во цената Е вклучено:
Клима уред
Користење безжичен интернет
Паркинг

Во цената НЕ Е вклучено:
Превоз
Патничко осигурување