• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

AQUALINA 4*

  • Duration:
  • Location:
  • Available Seat:
  • Price:


 Вклучено во цена:
–  Цена по лице за услуга избрана по табелата односно ноќевање со појадок (BB) или ноќевање со појадок и вечера (HB)
– Користење на базен, мини аква парк, спортски терени

Доплати:
– Доплата за полн пансион (ручек):8 евра
– Доплата за користење на соба со сауна /спа када : 10 евра