• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

Hotel Su 4*

  • Duration:
  • Location:
  • Available Seat:
  • Price:

Цените се по ЛИЦЕ на ден  за 3 / 5 / 7 / 10 дневен аранжман

Хотел Су – Охрид
соба сместување појадок
01.06 -28.12.2020 3 дена 5 дена 7 дена 10 дена
Двокреветна 2 возрасни 2.055 1.915 1.780 1.715
Двокреветна Супериор 2+1 возрасни 2.330 2.120 1.980 1.915
Смарт Делукс Двокреветна 2 возрасни 2.195 2.055 1.915 1.850
Апартман Двокреветен 2 +1 возрасни 3.080 3.080 3.080 3.080
Трето легло во Апартман/Супериор / 2.055 2.055 2.055 2.055

Цените се во денари

-За деца од 03-09 години се плаќа 50 % од цената
-0-2 години бесплатно

Во цената Е вклучено:
Појадок
Клима уред
Користење безжичен интернет
Паркинг


Во цената НЕ Е вклучено:

Доплата за оброк : 490 денари по лице
Превоз
Патничко осигурување