• +38934325632
  • ta_olimpia2003@yahoo.com
  • @Олимпија-Струмица

MAKPETROL STRUGA 4*

  • Duration:
  • Location:
  • Available Seat:
  • Price:


Цените се дадени на ден по лице за сместување во соба според табелата.
Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD).